Bliv Gendai Reiki healer med mulighed for uddannelse til Reiki Mester​

​Kun gennem Gendai Reiki-metoden opnår du at blive uddannet i den oprindelige japanske Usui Reiki Ryoho

En uddannelse inden for Gendai Reiki-metoden er en alletiders mulighed for dig, der gerne vil kombinere din lyst til at kunne udføre selvhealing med udvikling af din spiritualitet. På et kursus i Reiki-healing vil du få mulighed for at tage begge dele til nye højder.

Jeg har i mere end 24 år beskæftiget mig med Gendai Reiki-healing fra 2000 og som jeg  tilbyder uddannelse indenfor. Kurserne til min uddannelse i Reiki-healing afholdes i Aarhus.

Det kan du opnå via en uddannelse i Reiki

Jo mere du træner dig i Gendai Reiki-metoden, desto mere højnes kvaliteten af dine healingevner. 

På min uddannelse i Reiki-healing tilbyder jeg tre niveauer af kurser samt et modul for dem, der gerne selv vil undervise. Der er en klar progression i indholdet af de tre typer Reiki-kursus, så du vil mærke, at du forbedrer og udvikler dig efter hver gang. 

Du kan læse mere om de individuelle kurser i Reiki-healing længere nede på siden.

Sådan opleves den individuelle udvikling

Progressionen oplever du både i forståelsen af, hvad Reiki-lyset er for en størrelse, nemlig energien fra højeste dimension. Du udvikler dig gradvist, men sikkert, i kraft af at du træner øvelser til selvudvikling og healing – og giver healing til dig selv og andre.

Om end det ikke er nær alle, der oplever at se lyset i al sin glans, så opnår alle gradvist at fornemme/mærke energien. Det er slet og ret et spørgsmål om tålmodighed og træning. Med din uddannelse i Reiki-healing bliver du mere og mere opmærksom på, hvordan du skal mærke efter.​

Find det næste Reiki-kursus i kalenderen

Jeg tilbyder løbende kurser på de fire forskellige niveauer i Arhus og . 

Du kan finde en oversigt over både priser og datoer i min kalender. Hvis du har spørgsmål til min uddannelse i Gendai Reiki-healing, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere. Du kan ringe til mig på 22 25 55 51 eller skrive en mail til ulla@gendai.dk.

Ønsker du at vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere, er jeg altid glad for en telefonisk dialog.

Ring allerede i dag på 22 25 55 51.

Ønsker du at tilmelde dig i et kursus (skriv hvilket Reiki-niveau) eller bestil nyhedsbrev, så brug nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Gendai Reiki Skolen Danmark

Kurser afholdes i Aarhus

​Privat adresse:

Ulla Berndt Sørensen
Brobjerg Parkvej 89 st-1

8250 Egå

Find os på Google Maps

Telefon: 22 25 55 51

E-mail: ulla@gendai.dk

CVR: 19747190

Facebookside