Kontakt mig

Ulla Berndt Sørensen

Gendai Reiki Mester siden 2000

Cand.scient. i kemi og fysik
HD-Organisation
Gymnasielærer & læringskonsulent
Psykoterapeut
KAM®-terapeut:
- Kognitiv Analytisk Mindfulness

Brobjerg Parkvej 89 st-1

8250 Egå

​​

CVR: 19747190

​☎ Tlf.: 22 25 55 51

✉ E-mail: ulla@gendai.dk​​​

​Hej med dig!​


Når du søger efter Reiki-kurser, er det vigtigt, at du får afdækket hvad den pågældende Reiki metode indholder, og om der er god kemi med Reiki Mesteren.

Vær ikke tilbageholdende med at kontakte forskellige Reiki Mestre. Stil spørgsmål om indholdet og fornem kemien mellem jer. Der er mange Reiki Mestre og mange forskellige Reiki-systemer.

Det er en stor beslutning at påbegynde din Reiki-rejse. Træf den med omhu.

​Du skal endelig tage fat i mig, hvis du har lyst til en dialog.

​Hvad end der kan have relevans for dig - så har det også stor interesse

for mig.

I Reikis vibrationer af fred, harmoni og kærlighed ønsker jeg dig god rejse
Reiki-Ulla

​”Det tager mindst et år før jeg kommer over det her”

​Mit første møde med Gendai Reiki og Ulla var utrolig intenst. Da jeg startede på Reiki 1 hos Ulla, var jeg allerede Reiki Mester i Vesterlandsk Reiki, min første kommentar efter kurset var ”det tager mindst et år før jeg kommer over det her”.

Metoderne og den dybe energimæssige formidling i Gendai Reiki, allerede på Reiki 1, er så utrolig intens og dyb, at jeg måtte bruge lang tid for at forstå og kapere det i mig selv. Det var en dyb og stor energimæssig gave og er det stadig.

Grunden til, at jeg søgte Ulla, var, at jeg følte jeg manglede noget i mine vesterlandske metoder og forståelser af Reiki, jeg kunne mærke at energien kunne og ville mere end jeg, gennem mine metoder, begrænsede den til. Gendai Reiki gav mig forståelsen af det spirituelle aspekt og af energiens kvalitet og ånd, og mine behandlinger blev mærkbart forbedrede.

Min egen vished og personlige udvikling har siden været i konstant bevægelse.

​Med Gendai Reiki er jeg blevet et gladere menneske fyldt med energi og overskud og med klare guidninger i min hverdag.

Jeg er så heldig at være den 15. Gendai Reiki Mester fra Ulla og føler mig dybt beæret over at være en blandt mange fantastiske mennesker som har fået ”lov” til at sprede lys, kærlighed og harmoni til alle på jorden.

Ulla er en fantastisk Reiki Mester, som gennem hendes seriøsitet, ydmyghed og fantastiske flair for at være i energien og processen sammen med os, skaber ikke kun et fantastisk læringsrum, men også et dybt udviklingsrum, hvor hendes store indsigt og dybe forståelse for Reiki bringer os videre i vores udvikling og gennem denne formår hun selv at udvikle sig. Ulla er en sand gave fra universet!

Med lys,

​Torben Bloksgaard

​Mange tak for et virkelig godt kursus

​Mange tak for et virkelig godt kursus! Jeg vil gerne gentage det, jeg sagde på kurset, nemlig at jeg synes, kurset er godt tilrettelagt, og at jeg godt kan lide din lidt "håndfaste" håndtering. Ellers kunne tiden meget let gå med for meget "snak".

Det var rigtig godt for mig at prøve at være fri for al den sociale snak, som man normalt på en måde er lidt forpligtet til på mange kurser. Det kan selvfølgelig også være på sin plads, men netop til dette forløb virkede det andet ret stærkt!

Jeg har fortalt om kurset vidt og bredt og ikke mindst til ……, som meget gerne vil i kontakt med dig. Hun hedder ……. og jeg giver hende dit tlf. nr. og mailadresse, men det kan godt være, at det først bliver efter sommerferien.

Kærlige sommerhilsner

I.R.

Ønsker du at vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere, er jeg altid glad for en telefonisk dialog.

Ring allerede i dag på 22 25 55 51.

Ønsker du at tilmelde dig i et kursus (skriv hvilket Reiki-niveau) eller bestil nyhedsbrev, så brug nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Gendai Reiki Skolen Danmark

Kurser afholdes i Aarhus

​Privat adresse:

Ulla Berndt Sørensen
Brobjerg Parkvej 89 st-1

8250 Egå

Find os på Google Maps

Telefon: 22 25 55 51

E-mail: ulla@gendai.dk

CVR: 19747190

Facebookside