Bogen om Gendai Reiki.....

Forlaget Borgen skrev denne bagsideomtale ​i 2003:

Reiki Ho er en healingform, hvor udøveren via håndspålæggelse benytter sig af den allestedsnærværende universelle livsenergi - til gavn for både modtager og giver. Reiki Ho er den oprindelige japanske Reiki, grundlagt af Mikao Usui i 1922.

Reiki var i en lang periode næsten glemt i Japan, hvorimod den på samme tid bredte sig til store dele af den vestlige verden og tilpassede sig en vestlig tankegang og blomstrede. I 1980’erne førte en japansk kvinde en vestlig tilpasset Reiki-metode tilbage til Japan, Reikis moderland.

Både den traditionelle japanske og den vestlige Reiki-metode er udadvendte og handlingsorienterede, men den traditionelle japanske Reiki lægger større vægt på selvudvikling med sigte på at opnå højere bevidsthed. En sådan selvudvikling fremmer evnen til at formidle den healende Reiki-energi.

Den japanske Reiki Mester Hiroshi Doi har tilpasset den traditionelle japanske Reiki-metode til nutiden og formidler og forener her det bedste fra de to retninger.

Bogen giver et rids af udviklingen af Reiki Ho og de forskellige uddannelsesniveauer i Reiki-healing. De grundlæggende håndpositioner, anvendelsen af symboler, fjernhealing og mange andre af Reikis kernebegreber beskrives omhyggeligt. Der gives en fyldig indføring i bl.a. en række åndedræts- og meditationsøvelser som metoder til egen vækst og renselse. Gennem spørgsmål og svar uddybes relevante emner, og det betones, at Reiki er en seriøs, men langtfra vanskelig metode.

​Bogen indeholder et væld af interessante, inspirerende og lærerige oplysninger for både begyndere og erfarne Reiki-udøvere. Reiki Mester Hiroshi Doi er en fornem eksponent for den nyere tids Reiki. Hans bog tilfører den eksisterende Reiki-litteratur væsentlig ny information og bør indgå i enhver Reiki-udøvers bibliotek.

Den danske udgave er oversat af Gendai Reiki Mester Ulla Berndt Sørensen.​

Bestillingsformular​

 
 
 
 
 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Pris    / udgået af forlaget

​Bogen koster 299,00 kr.

MindOpener betaler fragten

- der er ekstra fragt omkostninger ved forsendelse til udlandet

Betaling sker ved indbetaling til kontonr: 7170-2299299
Angiv teksten 'Reiki-bog/dit navn'


Udfyld bestillingsformularen ovenfor inklusiv mobil nr. og mail-adresse til track and trace.

Ønsker du at vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere, er jeg altid glad for en telefonisk dialog.

Ring allerede i dag på 22 25 55 51.

Ønsker du at tilmelde dig i et kursus (skriv hvilket Reiki-niveau) eller bestil nyhedsbrev, så brug nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Gendai Reiki Skolen Danmark

Kurser afholdes i Aarhus

​Privat adresse:

Ulla Berndt Sørensen
Brobjerg Parkvej 89 st-1

8250 Egå

Find os på Google Maps

Telefon: 22 25 55 51

E-mail: ulla@gendai.dk

CVR: 19747190

Facebookside