Historien bag​

Mikao Usui Sensei, en søgende munk.

​- grundlægger:  Usui Reiki Ryoho

Usui Sensei uddannede sig under svære kår. Han udvidede sit livssyn ved at rejse til vestlige lande og til Kina adskillige gange. Han blev derfor omtalt som en person med både en stærk personlighed med en bred erhvervserfaring.

På et tidspunkt begyndte han at søge efter det højeste formål med livet. Iflg. Usui Sensei var formålet at acceptere livets tildragelse og at opnå et fredfyldt sind.

Han største ønske var at opnå spirituel oplysning. Det ønske gik i opfyldelse ved at lade alt bag sig. Han påbegyndte en fastende meditationsperiode på toppen af bjerget Kurama. Efter 21 dage mærkede han et chok i hjernen, som om han blev ramt af et lyn. Han var blevet gennemstrømmet af Reiki fra Universet

Oplysningen var blevet en realitet! Idet han følte enhed med Universet. Dette blev starten til at udvikle "Usui Reiki Ryoho" - dvs. Traditionel Japansk Reiki Healing.​

Ulla Berndt Sørensen.

Grundlægger af Gendai Reiki Skolen DK

Oversætter af materiale til dansk

Det er mit store ønske at få den oprindelige japanske Usui Reiki Ryoho (=healing metode)  udbredt alle egne i Danmark.

​Reiki-energien er en subtil universel energi, der gennemstrømmer Universet og al materie.

Der er tre niveauer i Gendai Reiki Metoden

Reiki 1 er det første trin til at lære healingens kunst.

Reiki 2 er det næste trin, hvor man lærer avancerede metoder til healing.

Disse to niveauer er tilstrækkelig for at udøve selvhealing og healing af andre.

Reiki 3 er den skønneste perle og det mest avancerede niveau, hvor vi højner vores healingevner og dykker dybt ned i spiritualiteten.

Du opnår en gradvis dybere forståelse af den spirituelle lære og højner dit vibrationsniveau, således at vi svinger i samklang med Universets Reiki.

Dit spirituelle niveau afspejles i dine healingevner

- og foranlediger, at en gradvis voksende glæde spirer frem i dig.

Giv mig gerne et ring - jeg er altid glad for en Reiki-snak.

Hiroshi Doi - en aktiv søgende mand.

​- grundlægger af Gendai Reiki Ho

Da Hiroshi Doi Sensei blev pensionist opsøgte han kurser, der kunne hjælpe ham til at udvikle en mere balanceret personlighed. Han prøvede en del forskellige ting - bl.a. deltog han på et kursus i Vestlig Reiki.

På et kursus i krystalhealing mødte han en kvinde, Kimiko Koyama, som var formand for den forening, som varetog Usui Senseis Reiki-arv. Gennem Koyama Sensei, blev Doi Sensei fuldgyldigt medlem. Gradvist fik Doi Sensei mere og mere information om "Usui Reiki Ryoho", (Traditionel Japansk Reiki). Doi opnåede uddannelse på højeste niveau. Han fik tilladelse til at videreformidle såvel information om Usui Sensei lære og dennes øvelser til selvudvikling, healing og spirituel vækkelse.

Doi Sensei har under navnet "Gendai Reiki Ho" opbygget et system, der formidler "Traditionel Japansk Reiki" i et lettilgængeligt sprogbrug. Han påpeger, at Gendai Reiki Ho dermed ikke er endnu en ny Reiki-gren.

Ønsker du at vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere, er jeg altid glad for en telefonisk dialog.

Ring allerede i dag på 22 25 55 51.

Ønsker du at tilmelde dig i et kursus (skriv hvilket Reiki-niveau) eller bestil nyhedsbrev, så brug nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Gendai Reiki Skolen Danmark

Kurser afholdes i Aarhus

​Privat adresse:

Ulla Berndt Sørensen
Brobjerg Parkvej 89 st-1

8250 Egå

Find os på Google Maps

Telefon: 22 25 55 51

E-mail: ulla@gendai.dk

CVR: 19747190

Facebookside